Arbetsvagn

RING OSS - 036-330 29 26

Personalvagn

Ett badrum med dusch och toalett i en arbetsvagn.

Våra kunder är företag som värnar om sin personal och vill erbjuda dem en god arbetsmiljö. Vid arbete utomhus kan de anställda bli blöta, smutsiga och nedkylda eller överhettade. En arbetsvagn på arbetsplatsen är ett måste vid bygg- och skogsarbete! Både av komfort- och hälsoskäl. Vi har ett stort utbud av både nya och begagnade personalvagnar. Kontakta oss så hjälper vi er att reda ut vilken arbetsvagn som bäst passar just era behov.

Arbetsvagn eller personalvagn?

Kärt barn har många namn. En arbetsvagn kan också kallas för personalvagn eller manskapsvagn. Det handlar helt enkelt om ett portabelt personalutrymme. Att köpa eller hyra en arbetsvagn från oss är ett enkelt sätt att leva upp till Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Reglerna säger bland annat att omklädningsrum ska finnas om arbetet kräver att man ska byta om till arbetskläder eller skyddskläder, och att det ska finnas tillgång till dusch på arbetsplatsen om arbetet innebär att man blir svettig och/eller smutsig.

Ni kan få en specialgjord arbetsvagn

Vi är stolta återförsäljare av Easy Wagons kvalitetsvagnar i Sverige, som vi även har möjlighet att skräddarsy åt våra kunder. En arbetsvagn från Easy Wagon är uppbyggd av standardkomponenter, vilket möjliggör speciallösningar, och även underlättar vid service och reparationer.

Easy Wagon.

Fridhaga AB


Industrivägen 22
562 41 Taberg

036-330 29 26

[email protected]

559027-9989


Arbetsvagn

Personalvagn

Rastvagn


logo-image

Om Oss

Vi är experter på allt inom arbetsvagnar. Hyr eller köp en arbetsvagn av oss idag.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Fridhaga AB

Org nr: 559027-9989
Industrivägen 22
562 41 Taberg
Tel: 036-330 29 26

Hitta hit