Arbetsvagn

RING OSS - 036-330 29 26

Arbetsvagn

En arbetsvagn med förråd.

Hos oss kan du köpa eller hyra en arbetsvagn för en mängd olika användningsområden. Oavsett om ni behöver en arbetsvagn där personalen bara kan värma sin mat och gå på toaletten, om ni behöver omklädningsrum och dusch, eller till och med bovagnar att övernatta i, så kan vi garantera att vi har en arbetsvagn som passar er! Kontakta oss idag så hjälper vi er att hitta rätt vagn för era behov.

Arbetsvagn

Andra namn för arbetsvagn är personalvagn, manskapsvagn och rastvagn. Arbetsvagnar kan vara utrustade på olika sätt och användas för olika behov, men gemensamt för alla vagnar oavsett vad man väljer att kalla dem är att de används som personalutrymme på exempelvis bygg-och skogsarbetsplatser. Enligt Arbetsmiljöverket är arbetsgivaren skyldig att tillhandhålla personalutrymmen med en viss utrustning.

Övernattningsvagn

När arbetsplatsen ligger långt bort från personalens bostäder, kanske på annan ort, så kan en övernattningsvagn vara en smidig lösning som gör att de kan komma utvilade till jobbet istället för att pendla i många långa mil. Vi erbjuder bovagnar för 2-4 personer, med 1 eller 2 rum, utrustade med allt man behöver för att bo i under korta perioder. Vatten- och avloppsanslutning möjliggör diskho, diskmaskin, toalett, handfat och dusch i en arbetsvagn av den här typen.

Fridhaga AB


Industrivägen 22
562 41 Taberg

036-330 29 26

[email protected]

559027-9989


Arbetsvagn

Personalvagn

Rastvagn


logo-image

Om Oss

Vi är experter på allt inom arbetsvagnar. Hyr eller köp en arbetsvagn av oss idag.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Fridhaga AB

Org nr: 559027-9989
Industrivägen 22
562 41 Taberg
Tel: 036-330 29 26

Hitta hit